Fotoalbum online maken

Als je online en fotoalbum wil maken heb je verschillende opties. Je kunt de foto’s op je pc zetten en dan je eigen album maken. Je kunt achtergronden invoegen en teksten, je kunt je foto’s aanpassen en je kunt ook zelf kleuren aanpassen. Veel mensen kunnen zich uren vermaken als zij zelf een fotoalbum maken. Het grote voordeel is dat je hier alles van te voren kunt bekijken en altijd aan kunt passen. Tussendoor kun je het opslaan zodat je als je moet stoppen de avond daarna weer verder kunt gaan. Je kunt er zolang over doen als je maar wil.

Ben je net terug van vakantie en wil je online een fotoalbum maken? Zoek dan eerst even de foto’s uit die je wil hebben. Je kunt ze ook een beetje ordenen welke foto’s je waar in het fotoalbum wil hebben. Maar je kunt dat ook doen tijdens het ontwerpen van je fotoalbum. Je kunt namelijk continu alles wijzigen en weer opslaan. Als je tevreden bent over het resultaat dan kun je het af laten drukken en binnen een paar dagen kun je het afhalen in de winkel of wordt het thuisbezorgd, afhankelijk van de keuze die je hebt gemaakt. Zorg dat je nu keuze gaat maken en gaat ontdekken welk fotoalbum je wil maken en wat de kosten zijn!

Als je een iPad van Apple hebt. dan is het ook mogelijk om via de app iPhoto een fotoalbum samen te stellen op je iPad om deze vervolgens uitgeprint naar je thuis te laten sturen. Nog geen iPad? Snel naar de winkel om een iPad Air te kopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>